Info

Xload, ook gekend als Lode Robert, kreeg de muziekmicroben te pakken op jonge leeftijd. Reeds in 2007 stond hij al plaatjes te draaien in JH Lodejo (Lochristi), waar hij de kans kreeg om elk weekend in te zetten na schooltijd. Na bepaalde tijd kwamen de kwaliteiten bovendrijven en zag het publiek wat hij in zijn mars had. De eerste aanvragen waren een feit.

Na enkele jaren op de "kleinere" maar zeker niet mindere feestjes te draaien, kwam het idee om mee te doen aan dj-contesten waar hij zich kon meten met andere dj's uit de streek en zelf daarbuiten. door deze te winnen kreeg Xload de kansen om op grotere events en locaties, met grotere namen en vooral meer volk te staan.

De laatste jaren is het steeds sneller en beter gegaan, een live DJset op Topradio mogen draaien in de legendarische club Noxx (Antwerpen, voormalige Ikon), eerste festivalset op Dance-D-Vision, 2 keer in de mainroom van Club Versuz (Grootste club van Belgiƫ in Hasselt), eerste Mainstage DJset op Loland Dance Festival en nog enkele gewonnen contesten.